OBS! VID KÖP AV COUTUREPLAGG SAMT BRÖLLOPSKLÄNNINGAR ÄR LEVERANSTID 3 MÅN - vid önskemål om snabbare leverans, hör av dig innan köp

Zante Dress vit utan volangskärp

  • 16 500 kr
Dela

Vacker långklänning som både kan bäras av bruden eller varför inte av din brudtärna? Denna klänning har en kvinnlig siluett, med flera coola volanger med vacker lyster,  som ger den där extra exklusiva känslan. 

Klänningen finns i 2 varianter, med volangskärp eller med ett smält skärp i midjan. 

Dold dragkedja mitt bak. 

Är du nyfiken på att se hur plaggen ser ut i verkligheten, då är du välkommen att beställa en tid för provning i ateljén, för en kostnad på 300kr. Väljer du att beställa ett plagg, så dras den summan bort från priset. Det finns också möjlighet att få sitt plagg skräddarsydd just efter din kropp i ateljén, för ett tillägg som varierar mellan 1000-2000kr beroende på plagg. 

Skicka ett mail till: [email protected] för mer info eller för bokning

OBS! När du lägger en beställning, skriv dina önskemål som långt/kort släp, längre/kortare ärm osv, samt dina mått, i meddelanderutan: 

Byst

Midja

Höft

Stuss

Längd från Midja - Golv - inkl Skor

Alla plagg sys upp på beställning i Stockholm. Så Du kan få din klänning måttbeställd, samt med ändringar som tex längre eller kortare släp, med eller utan ärm och i många fall i olika färger.

Så var inte rädd för att höra av dig, med just dina önskemål! 

Material: 

Crepe: 100% Polyester

Duchess: 100% Polyester

Foder: 100% Viscose