OBS! VID KÖP AV COUTUREPLAGG SAMT BRÖLLOPSKLÄNNINGAR ÄR LEVERANSTID 3 MÅN - vid önskemål om snabbare leverans, hör av dig innan köp

Spira Dress

  • 20 500 kr
Dela

Vacker brudklänning med exklusive pärlspets, hög krage och böljande tyll. Ett smalt band som markerar midjan, samt en snygg rygg med spetsdetaljer. Den har dubbelt foder. Ytterst en champangefärgad duchess som ger ett djup i klänningen när du rör dig. Samt ett viscosefoder längst in mot kroppen. 

Vill du ha en annan färg på bandet i midjan, samt duchessen så är det inga problem. Det löser vi lätt!

Är du nyfiken på att se hur plaggen ser ut i verkligheten, då är du välkommen att beställa en tid för provning i ateljén, för en kostnad på 300kr. Väljer du att beställa ett plagg, så dras den summan bort från priset. Det finns också möjlighet att få sitt plagg skräddarsydd just efter din kropp i ateljén, för ett tillägg som varierar mellan 1000-2000kr beroende på plagg. 

Skicka ett mail till: [email protected] för mer info eller för bokning

OBS! När du lägger en beställning, skriv dina önskemål som långt/kort släp, längre/kortare ärm osv, samt dina mått, i meddelanderutan: 

Byst

Midja

Höft

Stuss

Längd från Midja - Golv - inkl Skor

Alla plagg sys upp på beställning i Stockholm. Så Du kan få din klänning måttbeställd, samt med ändringar som tex längre eller kortare släp, med eller utan ärm och i många fall i olika färger.

Så var inte rädd för att höra av dig, med just dina önskemål! 

Material: 

Pärlspets: 100% Polyester

Brudtyll: 100% Polyester 

Duchessfoder: 100% Polyester

Foder: 100% Viscose