OBS! VID KÖP AV COUTUREPLAGG SAMT BRÖLLOPSKLÄNNINGAR ÄR LEVERANSTID 3 MÅN - vid önskemål om snabbare leverans, hör av dig innan köp

Lily Skirt vit/grå med spets

  • 9 450 kr
Dela

Vacker tyllkjol som gör vilket festtillfälle eller bröllop till det där lilla extra! Den har en elegant livdetalj av vacker pärlspets, som ger den där extra känslan av lyx. Med kombination av Ivory i det övre lägret av tyll och en grå nyans under, så får kjolen både ett vackert djup samt en dramatisk touch när Du rör dig.

Kombinera den med en snygg vit spetsbody eller en kortare spetsklänning, så blir ditt bröllop perfekt! 

Denna snygga tyllkjol går att förändra i all oändlighet. Du kan få den i nästan vilken färg du vill, samt i vilken färgkombination. Bara fantasin som sätter gränserna. 

Kjolen är i en tunn brudtyll, som ger ett böljande och vackert fall, samt ett grått duchessfoder och ett skönt viscosefoder längst in. 

Är du nyfiken på att se hur plaggen ser ut i verkligheten, då är du välkommen att beställa en tid för provning i ateljén, för en kostnad på 300kr. Väljer du att beställa ett plagg, så dras den summan bort från priset. Det finns också möjlighet att få sitt plagg skräddarsydd just efter din kropp i ateljén, för ett tillägg som varierar mellan 1000-2000kr beroende på plagg. 

Skicka ett mail till: [email protected] för mer info eller för bokning

OBS! När du lägger en beställning, skriv dina önskemål som långt/kort släp, längre/kortare ärm osv, samt dina mått, i meddelanderutan: 

Midja

Längd från Midja - Golv - inkl Skor

Alla plagg sys upp på beställning i Stockholm. Så Du kan få din klänning måttbeställd, samt med ändringar som tex längre eller kortare släp, med eller utan ärm och i många fall i olika färger.

Så var inte rädd för att höra av dig, med just dina önskemål! 

Material: 

Brudtyll: 100 % polyester

Duchessfoder: 100% polyester

Foder: 100% viscose